Közkedvelt TV sorozatok

Eve
NEW

The Crown 2. évad 9. rész magyar felirattal


Kövess minket a Twitteren!Sorozat: 

The Crown 2. évad 9. rész magyar felirattal

The Crown 2. évad 9. rész magyar felirattal online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


The Crown 2. évad 9. rész magyar felirattal információk

Részletek

Cím: Paterfamilias
Megjelenési év: 2017
Évad: 2
Epizód: 9
Epizód hossza: 60 min
Rendező: Stephen Daldry
Írók: Peter Morgan (created by), Tom Edge, Peter Morgan, Edward Hemming (story editor)
Szereplők: Claire Foy, Matt Smith, Finn Elliot, Julian Baring
IMDB osztályzat: 8.9

Cselekmény

A The Crown című sorozat történetének középpontjában a 25 éves II. Erzsébet királyné áll. A fiatal nő vállaira komoly teher nehezedik, ugyanis át kell vennie a világ leghíresebb és leghatalmasabb monarchiájának vezetését, és jó kapcsolatot kell kialakítania az ország ikonikus miniszterelnökével, Winston Churchillel. A Brit Birodalom hanyatlik, a világpolitikában zűrzavar uralkodik, azonban amikor új királynő kerül a trónra, új korszak veszi a kezdetét. Peter Morgan zseniális, hosszú évek kutatása során kiérlelt forgatókönyve merész őszinteséggel tárja elénk II. Erzsébet életútját.