Közkedvelt TV sorozatok

Eve
NEW

iZombie 2. évad 17. rész


Kövess minket a Twitteren!Sorozat: 

iZombie 2. évad 17. rész

iZombie 2. évad 17. rész online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


iZombie 2. évad 17. rész információk

Részletek

Cím: Reflections of the Way Liv Used to Be
Megjelenési év: 2016
Évad: 2
Epizód: 17
Epizód hossza: 42 min
Rendező: Michael Fields
Írók: Rob Thomas (developed by), Diane Ruggiero (developed by), Chris Roberson (based on the characters created by: for Vertigo), Mike Allred (based on the characters created by: for Vertigo), Bob Dearden, Deirdre Mangan (story editor), Graham Norris (story editor)
Szereplők: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley
IMDB osztályzat: 8.8

Cselekmény

Főhőse Liv (Rose McIver), aki látszólag egy egyszeri orvostanhallgató, aki kissé sápadt, vagyis több időt kellene tölteni a bonctermen kívül is. Csakhogy Liv nem véletlenül tölti minden idejét a boncteremben, ugyanis ő egy zombi, aki még életében zombi, vagyis ezidáig nem halt meg és támadt fel, de legalább nem tud ellenállni az emberi agy íze adta kísértésnek. Az elfogyasztott aggyal megkapja az adott agy gazdájának emlékeit, így azt is, hogy mi vezetett a személy halálához. Liv nyomozásba kezd egy igazi zsaru segítségével. A változatosságot az jelenti majd, hogy Liv nem csak emlékeket, hanem az elfogyasztott agy tulajdonosának személyiségi jegyeit, vagy ha úgy tetszik, részben a személyiségét is átveszi.